• www.tzonnehuisoostende.be
  • www.tzonnehuisoostende.be
  • www.tzonnehuisoostende.be
  • www.tzonnehuisoostende.be

Permanente ontharingen

 

Bij 't Zonnehuis te Oostende kan u ook terecht voor permanente ontharing.

 

Diode laser


Geavanceerd

Grensverleggend

Wetenschappelijk bewezen techniek

Ongewenste haargroei permanent verwijderen kan nu makkelijker en aangenamer dan ooit! Het meest innoverende, gepatenteerde VPL-systeem van de Diode is de efficiëntste, veiligste, snelste en aangenaamste permanente ontharingsmethode.

Tal van dermatalogische rapporten bewijzen dat de Diode laser succesvol blijkt te zijn, daar waar conventionele systemen falen.

 

Hoe werkt de Diode laser ?

De Diode laser werkt met gepulseerd licht, nl. geconcentreerd licht wordt op de huid afgegeven en wordt geabsorbeerd door de melanine (pigment) in de haren. Hierop volgt een warmteontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren die in de groeifase zijn, voorgoed vernietigt. Na circa 3 weken zijn heel wat haren voorgoed verdwenen.

De behandeling geeft excellente resultaten op alle lichaamsdelen: gelaat, hals, armen, benen, oksels, bikini, rug, borst en buik.

Resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar na de eerste behandeling. Om permanente ontharing te bekomen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk, afhankelijk van uw huid- en beharingstype: gemiddeld 4 à 8 sessies. Het interval tussen de sessies is om de 6 weken.

Wat maakt de Diode laser de keizer van de lichttechnologie?


Door het unieke systeem bevat elke flits een reeks micropulsen waardoor de energie kan worden aangepast aan de specifieke noden van uw haar en huid.

Zo kan er méér energie naar het haar gebracht worden zonder het omringende weefsel te verhitten. Hierdoor kunnen ook dunne haren en haren met weinig pigment effectief behandeld worden.

Behandeling op maat geeft een beter en sneller resultaat!

Kunnen alle haar- en huidskleuren behandeld worden?


Haren dienen pigment (kleur) te bevatten, en hoewel donkere haren het snelst verdwijnen, verwijdert de Deode laser ook haren met maar een klein beetje pigment.

Dankzij het unieke systeem kunnen veel meer huidtypes succesvol worden behandeld dan met de traditionele systemen, van blank tot van nature heel bruin (tot en met Indische en Afrikaanse types).

Zijn er voorzorgsmaatregelen nodig?


Het is belangrijk om vanaf minstens 4 weken vóór de behandeling geen haren meer te epileren met pincet of met hars. Scheren of knippen mag wel.

Ook dient de zon en de zonnebank zoveel mogelijk vermeden te worden vanaf een paar weken vóór elke behandeling tot een week ná elke behandeling, of men dient een zonnecrème met hoge beschermingsfactor te gebruiken.