• www.tzonnehuisoostende.be
  • www.tzonnehuisoostende.be
  • www.tzonnehuisoostende.be
  • www.tzonnehuisoostende.be

Beste klant,

Ondanks het succes van PMU blijkt toch dat het plaatsen ervan geen kinderspel is. Door mijn lange ervaring en expertise met PMU heb ik een bijzondere, efficiënte en betrouwbare methodiek ontwikkeld. In deze brochure laat ik u kennismaken met mijn stappenplan en beantwoord ik enkele van de veel gestelde vragen.

Alvast veel leesgenot,

Lies Vervaele

1. ln take gesprek & medische vragenlijst


ln dit gesprek komt duidelijk naar voor wat uw wensen zijn wat betreft de vorm kleur stijl & afwerking.
ln sommige medische dossiers moeten wij extra voorzichtig zijn en wordt dit met u besproken.

 

2. Voortekenen

Er wordt veel aandacht besteed aan het voortekenen met een potlood of liquide eyeliner dit om u een duidelijk beeld te geven van het eindresultaat

3. Voorbereiding huid


Na de reiniging en peeling wordt een verdovende crème op de huid aangebracht

4. Voorbereiding werkpost


Hygiëne en steriliteit zijn prioritair bij onze behandelingen

5. Pigmentatie


Pigment wordt zachtjes in de huid ingebracht

6. Herstel


Na 3 a 10 dagen ziet de huid er genezen uit maar de huidcellen dienen zich nog te herstellen en kan de kleur tijdens de volgende 3 weken nog aan verandering onderhevig zijn.

7. Nabehandeling


Na ongeveer 4 weken volgt een nabehandeling. Tijdens deze behandeling worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensitei

 

Wat is Permanente Make-Up ?


PMU is een behandeling waarbij huidvriendelijk kleurpigment in de opperhuid wordt ingebracht.

Waar wordt PMU aangebracht ?


Wenkbrauwen: om uw wenkbrauw voller te laten lijken, worden haartjes tussen uw wenkbrauwhaartjes getekend. Indien uw wenkbrauw helemaal niet meer zichtbaar is wordt deze volledig ingekleurd.

Eyeliner: om uw ogen meer te laten spreken , wordt een prachtige eyeliner langs de bovenste wimpers gepigmenteerd. Om uw oog nóg meer allure te geven, wordt een eyeliner langs de onderste wimpers geaccentueerd.

Lipcontour: een mooi gevormde mond geeft harmonie in het gezicht. Om uw lippen een natuurlijke contour of een extra accent te geven om uw lippen symmetrisch, fijner of voller te maken wordt een fijne lijn rond uw lippen gepigmenteerd.

 

Voor wie is PMU geschikt ?


Jong of rijper... u blijft perfect gemaquilleerd van 's morgens tot 's avonds, boordevol expressie, zelfs bij regen, in het zwembad, onder de douche, bij hevige transpiratie, in de sauna, bij een hartelijke lachbui, bij het sporten... Dames die een bril dragen en die zich daardoor moeilijk kunnen maquilleren. Dames met gevoelige ogen die allergisch reageren op traditionele cosmetica. Dames die schoonheidsfoutjes willen wegwerken zoals te fijne of te lichte wenkbrauwhaartjes, te fijne, te dikke of ongelijke lippen, te vage lipcontour, te kleine of te grote ogen...

ls PMU blijvend ?


Doordat de huid zich constant regenereert, venvaagt de pigmentatie na ongeveer 2 tot 5 jaar. Er zijn enkele factoren die een invloed kunnen hebben op de levensduur van de PMU zoals: uw huidtype, de gekozen kleur, de blootstelling aan de zon(nebank). Wilt u het resultaat optimaal behouden, dan is het aan te raden om tussentijds een kleine bijwerking te doen.PMU is niet geheel pijnloos, vandaar dat de huid lokaal en tijdelijk verdoofd wordt met een crème en vloeistof.

ls PMU veilig ?


Ja! De PMU wordt aangebracht met huidvriendelijke pigmenten en het meest recente, hygiënische en steriele apparaat op de markt!